a2FybCBkYXZpZCBkYWcgcG9jIG1heSAyMDIxIGZvbyBiYXogeGkgaGFnYSBiaWwgbWFsdGkgaGFsbGkgemd1ciB0a3VuIHVuaWthIDop Izola Bank | Persoonlijke Spaarrekeningen in België
Toonaangevende tarieven voor iedereen

Slim en eenvoudig online sparen

Izola Saver is een niet-gereglementeerde spaarrekening met 2,25% bruto (1,57% netto) rente op het dagsaldo en de mogelijkheid om geld op te nemen of bij te storten.

Termijndeposito’s met looptijden van 3 maanden tot 10 jaar, met een minimumdeposito van slechts €500.

Blijf de baas over uw spaargeld bij de bank die al meer dan 30 jaar betrouwbare diensten levert.

Waarom Izola Saver en Izola Saver+?

Geniet van 3,35% p. j. voor een termijndeposito van 1 jaar in euro

Spaar slimmer voor uw dromen, doelen en toekomst.

3,35% bruto en 2,34% netto P.A.

Aantrekkelijke tarieven

Toonaangevende tarieven voor spaarrekeningen en termijndeposito’s.

Flexibele Spaarrekening

Profiteer van de vrijheid om geld bij te storten of op te nemen, met de zekerheid van constante rente op uw saldo.

100% depositogarantie

Uw spaargeld wordt tot € 100.000 gedekt door het Maltese depositogarantiestelsel.

Belgische eigenaars

Izola Bank is een Maltese bank in Belgische handen en doet succesvol zaken sinds 1994.

EU-grensoverschrijdende bankdiensten

De Nationale Bank van België (NBB) is op de hoogte gebracht dat Izola Bank p.l.c., een kredietinstelling die wordt gecontroleerd door het Maltese recht, in België bankdiensten verleent in het kader van de vrije dienstverlening.

Sparen op uw manier

Kies een termijndeposito met een looptijd die past bij uw plannen, van 3 maanden tot 10 jaar.

Echte mensen

We zijn er trots op dat u altijd met een echt persoon kunt spreken, zowel telefonisch als online.

Geen kosten

Geen verborgen bankkosten of toeslagen.

Izola Bank plc heeft een bankvergunning comform de Wet op het Bankwezen (Hoofdstuk 371 van de Maltese Wet) en staat onder toezicht van de MFSA (Malta Financial Services Authority). Izola Bank neemt deel aan het Depositor Compensation Scheme (compensatieregeling voor depositohouders) in Malta, dat bescherming biedt tot € 100.000 volgens de bepalingen van de subsidiaire wetgeving 371.09, 44. Tegoeden boven €100.000 vallen niet onder deze regeling. In het geval van een faillissement loopt u het risico dat u alle deposito’s boven de €100.000 verliest. De genoemde tarieven zijn exclusief belasting en op jaarbasis. Omdat Izola Saver (online spaarrekening) en Izola Saver+ (termijndepositorekening) niet gereguleerd zijn, wordt de rente bruto aan u uitgekeerd (zonder aftrek van belasting). Houd er rekening mee dat op niet-gereglementeerde spaarrekeningen een belastingtarief van 30% van toepassing is. Voordat u een Izola Saver+ termijndeposito opent, dient u eerst een Izola Saver-rekening te openen voor minimum €25. Voorwaarden zijn van toepassing. De tarieven zijn correct zoals vermeld op 13.10.2023. Bezoek savings.izolabank.com voor volledige productinfo.

Block4-Logo-Saver

Beter dan uw gemiddelde bankspaarrekening.

2,25% P.A.
(1,57% NETTO P.A.)

Tarieven zijn correct per 18.07.2024

 • Start al met sparen vanaf €25.

 • Voeg naar wens geld toe of neem het op, zonder enige invloed op de 2,25% (bruto) 1,57% (netto) rente (berekend over uw dagelijkse saldo).

 • Open uw rekening in slechts enkele minuten.

 • Alle spaartegoeden zijn tot €100.000 gedekt door het Maltese depositogarantiestelsel.

Block4-Logo-Saver+

Geniet van toonaangevende tarieven waar iedereen over spreekt!

 • 3 Mnd.
 • 6 Mnd.
 • 9 Mnd.
 • 1 Jr.
 • 2 Jr.
 • 3 Jr.
 • 4 Jr.
 • 5 Jr.
 • 7 Jr.
 • 10 Jr.
1 Jaar Termijndeposito
3,3965% (3,35)% P.A. BRUTO
(2,3776% (2,345)% NETTO P.A.)
Tarieven zijn correct per 18.07.2024
 • Zodra u een Izola Saver-rekening heeft geopend, kunt u met gemak zoveel Izola Saver+ termijndeposito’s openen als u wenst.

 • Profiteer van looptijden variërend van 3 maanden tot 10 jaar.

 • Start al met sparen vanaf €500.

 • Alle termijndeposito’s vallen onder het Maltese depositogarantiestelsel tot een bedrag van €100.000.

Wat is een niet-gereglementeerde spaarrekening?

Een niet-gereguleerde spaarrekening is een spaarrekening die niet onder de regelgeving van een gereguleerde spaarrekening valt. Dit betekent dat er

geen verplichting is om de rente op te splitsen in een basisrente en een getrouwheidspremie, en de munteenheid hoeft niet noodzakelijk de Euro te zijn. De rente wordt jaarlijks uitbetaald.

Dit houdt echter ook in dat voor de eerste €980 aan rente geen vrijstelling van roerende voorheffing geldt. Een roerende voorheffing van 30% wordt toegepast op het volledige rentebedrag. Termijnrekeningen vallen ook onder de regels van de ‘niet-gereguleerde spaarrekening’.

Ondanks dat deze rekeningen niet gereguleerd zijn, zijn ze in Malta toch gedekt door het depositogarantiestelsel tot een maximum van €100.000 per persoon.

Read more

Zijn er kosten?

Er zijn geen toeslagen of commissies voor het openen of beheren van een Izola Saver+ rekening. Mocht u echter beslissen uw Izola Saver+ rekening
voor het einde van de looptijd te sluiten, dan brengen wij wel kosten in rekening voor vervroegde aflossing. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer info.

Read more

Hoe wordt de interest berekend?

De rente van uw termijndepositorekening wordt per kwartaal, halfjaarlijks of jaarlijks meteen doorgestort naar uw online Izola Saver-rekening. U kunt tijdens

het aanvraagproces kiezen wanneer u deze betalingen wilt ontvangen.

De rente wordt berekend volgens een 360-dagenbasis op het saldo van uw termijndepositorekening en bijgeschreven op uw online Izola Saver-rekening, afhankelijk van de rentebetalingsfrequentie die werd vastgelegd bij het voltooien van het aanvraagformulier van de rekening.

Read more

Hoe wordt belasting in rekening gebracht?

Aangezien Izola Saver (online spaarrekening) en Izola Saver+ (termijnrekeningen) niet gereglementeerd zijn, wordt de rente bruto aan u uitgekeerd (zonder aftrek
van belasting). Houd er rekening mee dat op niet-gereglementeerde spaarrekeningen een belastingtarief van 30% van toepassing is.
Read more

Niet tevreden?

Klachten kunnen per post of per e-mail via ons Help Centre worden ingediend. Wij proberen uw klacht zo snel mogelijk te verwerken en doen ons best om

binnen een termijn van maximaal twee werkdagen alle klachten van een antwoord te voorzien.

Indien u niet tevreden bent met ons antwoord, kunt u de zaak voorleggen aan de Maltese ombudsdienst voor financiële aangelegenheden. Dit kan per brief:

Office of the Arbiter for Financial Services,
First Floor, St Calcedonius Square,
Floriana, FRN5130,
Malta

Of via de website Arbiter for Financial Services.

Read more

Risico’s en garanties

Liquiditeitsrisico:
Izola Bank plc is een bank met een vergunning in Malta. Uw spaar- en/of termijnrekening en zijn tot

€100.000 per spaarder beschermd door het Maltese depositogarantiestelsel (Malta Depositor Compensation Scheme). Spaartegoeden boven €100.000 zijn niet beschermd en lopen dus risico in het onwaarschijnlijke geval van een faillissement. Dergelijke bedragen van meer dan €100.000 kunnen geheel of gedeeltelijk verloren gaan of omgezet worden in aandelen (bail-in), zoals besloten door de toezichthouder.

Inflatierisico:
Door de voortdurende stijging van de prijzen kan uw gespaarde geld na verloop van tijd zijn koopkracht verliezen als de inflatie hoger is dan de verdiende nettorente. Dit risico is een algemeen macro-economisch risico en is niet specifiek verbonden aan Izola Bank plc.

Izola Bank is gevestigd in Malta en is gemachtigd door de Malta Financial Services Authority (MFSA) om bankactiviteiten uit te voeren, conform de wet op het bankwezen, 1994 (hoofdstuk 371 van de Maltese wetgeving).

De Malta Financial Services Authority (MFSA) is de enige regulator voor de financiële dienstensector in Malta. Ze reguleert en houdt toezicht op krediet- en financiële instellingen, investerings-, trust- en verzekeringsmaatschappijen en huisvest ook het bedrijvenregister van het land.

Izola Bank neemt deel aan het Depositor Compensation Scheme (depositocompensatiestelsel) in Malta. Dit stelsel biedt bescherming tot €100.000 volgens de bepalingen van de afgeleide wetgeving nr. 371.09, 44. Tegoeden van meer dan €100.000 worden niet gedekt door het depositocompensatiestelsel. Bij faillissement loopt u het risico alle deposito’s van meer dan €100.000 te verliezen.

Alle rechten en plichten van Izola Bank en uzelf zijn onderworpen aan de Maltese wetgeving. De rechtbanken van Malta zijn exclusief bevoegd voor alle claims of conflicten die in geval van een geschil ontstaan.

Read more

Waarom sparen bij Izola Bank?

Als een ethische, relevante en flexibele bank, staan we bekend om het leveren van financiële oplossingen met een persoonlijke toets. In het hedendaagse digitale bankwezen kan een persoonlijke service de ontbrekende schakel zijn die u naar spaarsucces leidt.

Izola Bank is 100% eigendom van de Van Marcke Group, een succesvol Belgisch familiebedrijf dat al bijna een eeuw actief is.

De Bank kreeghaar bankvergunning in 1994 en staat onder toezicht van de Malta Financial Services Authority (MFSA). Ze is al meer dan 29 jaar actief Malta en bedient een groeiend klantenbestand in België, Malta en Frankrijk.

Izola Saver werd gelanceerd in 2015 als een online spaarrekening om de markt betere tarieven en een meer gebruiksvriendelijke spaarervaring te bieden.

Meer informatie over Izola Bank Beleggersinformatie

Open nu uw Izola Saver-rekening en ervaar het gemak van sparen zonder gedoe!

Sparen waar u ook bent

Het leven staat niet stil en dat geldt ook voor uw spaargeld.

Uw geld is veilig.

Omdat uw Izola Saver-rekening enkel gelinkt is aan één of meerdere IBAN's op uw naam, zijn overschrijvingen van en naar uw Izola Saver-rekening uiterst veilig. Er kan geen geld worden overgemaakt naar derden.

Wilt u meer informatie?

Download onze uitgebreide gids en bekijk onze  Gebruiksvoorwaarden

Op zoek naar meer informatie? Selecteer het product dat u interesseert.

Izola Saver Online Spaarrekening

Over Izola Saver

Izola Saver is een niet-gereglementeerde online spaarrekening waarbij u heel flexibel geld kunt storten of opnemen indien nodig, terwijl u rente verdient op uw rekeningsaldo. U kunt uw rekening beheren via de Izola Saver Mobile App of onlinebankingplatform.

Interesse? Neem dan zeker volgende informatie door voor een gedetailleerd productoverzicht.

Rendement       

2,25% (bruto) & 1,57% (netto) voor Izola Saver-klanten in België.

De rente op uw Izola Saver-rekening is variabel. Deze kan op elk moment naar eigen goeddunken van de bank gewijzigd worden.

Izola Saver heeft een onbepaalde levensduur.

Tarieven zijn correct per 18.07.2024

Klanten ontvangen een e-mail over eventuele toekomstige wijzigingen aan de rentevoet.

Wat is een niet-gereglementeerde spaarrekening? 

Een niet-gereguleerde spaarrekening is een spaarrekening die niet onder de regelgeving van een gereguleerde spaarrekening valt. Dit betekent dat er geen verplichting is om de rente op te splitsen in een basisrente en een getrouwheidspremie, en de munteenheid hoeft niet noodzakelijk de Euro te zijn. De rente wordt jaarlijks uitbetaald.

Dit houdt echter ook in dat voor de eerste €980 aan rente geen vrijstelling van roerende voorheffing geldt. Een roerende voorheffing van 30% wordt toegepast op het volledige rentebedrag. Termijnrekeningen vallen ook onder de regels van de ‘niet-gereguleerde spaarrekening’.

Ondanks dat deze rekeningen niet gereguleerd zijn, zijn ze in Malta toch gedekt door het depositogarantiestelsel tot een maximum van €100.000 per persoon.

Te ontvangen rente       

De rente wordt berekend volgens een 360-dagenbasis op het dagelijks openstaande saldo van uw Izola Saver-rekening aan het einde van de dag. Dit wordt jaarlijks bijgeschreven op uw Izola Saver-rekening op 31 december of op de dag dat de rekening wordt afgesloten.

Kosten 

Er worden geen toeslagen of commissies aangerekend voor het openen of beheren van een Izola Saver-rekening.

Belastingen       

Aangezien Izola Saver (online spaarrekening) en Izola Saver+ (termijnrekeningen) niet gereglementeerd zijn, wordt de rente bruto aan u uitgekeerd (zonder aftrek van belasting). Houd er rekening mee dat op niet-gereglementeerde spaarrekeningen een belastingtarief van 30% van toepassing is.

Uw keuze   

Kies zelf hoeveel u wilt sparen en voor hoe lang. Er staat geen limiet op de duur van uw Izola Saver-rekening.

Klein beginnen

U kunt al een Izola Saver-rekening openen vanaf € 25.

Heel flexibel 

U kunt uw geld opnemen wanneer u maar wilt, zonder bijkomende kosten.

Voor wie?     

Om een Izola Saver-rekening te kunnen openen, moet u ouder zijn dan 18 jaar en in het bezit zijn van een Hoofdbankrekening. Een Hoofdbankrekening is een bestaande bankrekening op uw naam bij een gevestigde bank in Malta, België of Frankrijk, afhankelijk van het land waar u woont. Let op: alle aanvragen worden individueel gecontroleerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de toelatingscriteria van Izola Bank.

Let op: de Izola Saver-rekening is niet beschikbaar voor bedrijven.

Eenvoudig Beheren   

U kunt uw rekening beheren via de Izola Saver Mobile App of onlinebankingplatform.

Izola Saver Mobile App

Met de Izola Saver Mobile App beheert u uw spaargeld ook mobiel. U kunt de balans van uw rekeningen checken, geld overmaken naar en van uw hoofdbankrekening en onbeperkt Izola Saver+ termijndeposito’s openen.

Afschrift             

Op het einde van elk jaar ontvangt u een papieren afschrift van uw Izola Saver-rekening. Dit geeft een overzicht van alle transacties van en naar de rekening voor de afgelopen 12 maanden.

Veilig   

Izola Saver is zo ontworpen dat u alleen geld kunt overschrijven van of naar uw Hoofdbankrekening. U kunt dus gerust zijn: het geld kan op geen enkel moment naar een andere rekening worden overgemaakt.

Risico’s en garanties

Liquiditeitsrisico:

Izola Bank plc is een bank met een vergunning in Malta. Uw spaar- en/of termijnrekeningen zijn tot €100.000 per spaarder beschermd door het Maltese depositogarantiestelsel (Malta Depositor Compensation Scheme). Spaartegoeden boven €100.000 zijn niet beschermd en lopen dus risico in het onwaarschijnlijke geval van een faillissement. Dergelijke bedragen van meer dan €100.000 kunnen geheel of gedeeltelijk verloren gaan of omgezet worden in aandelen (bail-in), zoals besloten door de toezichthouder.

Inflatierisico:

Door de voortdurende stijging van de prijzen kan uw gespaarde geld na verloop van tijd zijn koopkracht verliezen als de inflatie hoger is dan de verdiende nettorente. Dit risico is een algemeen macro-economisch risico en is niet specifiek verbonden aan Izola Bank plc.

Izola Bank is gevestigd in Malta en is gemachtigd door de Malta Financial Services Authority (MFSA) om bankactiviteiten uit te voeren, conform de wet op het bankwezen, 1994 (hoofdstuk 371 van de Maltese wetgeving).

De Malta Financial Services Authority (MFSA) is de enige regulator voor de financiële dienstensector in Malta. Ze reguleert en houdt toezicht op krediet- en financiële instellingen, investerings-, trust- en verzekeringsmaatschappijen en huisvest ook het bedrijvenregister van het land.

Izola Bank neemt deel aan het Depositor Compensation Scheme (depositocompensatiestelsel) in Malta. Dit stelsel biedt bescherming tot €100.000 volgens de bepalingen van de afgeleide wetgeving nr. 371.09, 44. Tegoeden van meer dan €100.000 worden niet gedekt door het depositocompensatiestelsel. Bij faillissement loopt u het risico alle deposito’s van meer dan €100.000 te verliezen.

Alle rechten en plichten van Izola Bank en uzelf zijn onderworpen aan de Maltese wetgeving. De rechtbanken van Malta zijn exclusief bevoegd voor alle claims of conflicten die in geval van een geschil ontstaan.

Open uw rekening in slechts enkele minuten  

Daarvoor hebben we de nodige informatie nodig over u of over u en uw partner als u een gezamenlijke rekening opent. Dit omvat standaard informatie zoals uw naam/namen, adres, identiteitskaartgegevens en het IBAN-nummer van de hoofdbankrekening die u aan uw Izola Saverrekening wenst te koppelen.

Als u een gezamenlijke Izola Saverrekening opent, moet u deze online spaarrekening koppelen aan een hoofdbankrekening die op beide namen staat.

Niet tevreden?

Klachten kunnen per post of per e-mail via ons Help Centre worden ingediend. Wij proberen uw klacht zo snel mogelijk te verwerken en doen ons best om binnen een termijn van maximaal twee werkdagen alle klachten van een antwoord te voorzien.

Indien u niet tevreden bent met ons antwoord, kunt u de zaak voorleggen aan de Maltese ombudsdienst voor financiële aangelegenheden. Dit kan per brief:

Office of the Arbiter for Financial Services,

First Floor, St Calcedonius Square,

Floriana, FRN5130,

Malta

Of via de website Arbiter for Financial Services.

Belangrijk  

Download onze gids voor alle info over Izola Saver en Izola Saver+ voordat u een rekening opent. Deze gids bevat productinformatie, Algemene Rekeningvoorwaarden en informatie over het Depositor Compensation Scheme (depositocompensatiestelsel).

Over Izola Saver+

Izola Saver+ is een termijnrekening met vaste rente.U kunt een Izola Saver+ termijndeposito openen met een looptijd van 3 tot 9 maanden en van 1 tot 10 jaar. Uw rente per kwartaal of (half)jaarlijks uitbetaald? U kiest.

Izola Saver+ klanten moeten eerst een Izola Saver-rekening openen.

Interesse? Neem dan zeker volgende informatie door voor een gedetailleerd productoverzicht.

Vast rendement              

U kent uw rendement vanaf het begin: de rente is vooraf vastgesteld en is niet variabel. Indien de marktrente stijgt of daalt, ontvangt u nog steeds rentebetalingen volgens het rentepercentage dat bij de opening van uw Izola Saver+ rekening is vastgelegd.

De onderstaande rentevoeten zijn van toepassing op inwoners van België.

De opgegeven tarieven zijn brutotarieven en zijn geldig vanaf 18.07.2024

Klanten ontvangen een e-mail over eventuele toekomstige wijzigingen aan de rentevoet.

Vaste looptijd 

Izola Saver+ is een termijndepositorekening waarbij uw geld voor een bepaalde periode wordt geblokkeerd. Gedurende de looptijd zijn er geen verrichtingen toegestaan van en naar de rekening.

Wat is een niet-gereglementeerde spaarrekening? 

Een niet-gereguleerde spaarrekening is een spaarrekening die niet onder de regelgeving van een gereguleerde spaarrekening valt. Dit betekent dat er geen verplichting is om de rente op te splitsen in een basisrente en een getrouwheidspremie, en de munteenheid hoeft niet noodzakelijk de Euro te zijn. De rente wordt jaarlijks uitbetaald.

Dit houdt echter ook in dat voor de eerste €980 aan rente geen vrijstelling van roerende voorheffing geldt. Een roerende voorheffing van 30% wordt toegepast op het volledige rentebedrag. Termijnrekeningen vallen ook onder de regels van de ‘niet-gereguleerde spaarrekening’.

Ondanks dat deze rekeningen niet gereguleerd zijn, zijn ze in Malta toch gedekt door het depositogarantiestelsel tot een maximum van €100.000 per persoon.

Uw keuze           

Kies zelf hoeveel geld u opzij wilt zetten op uw Izola Saver+ termijndepositorekening. Zorg ervoor dat u deze fondsen niet nodig heeft gedurende de looptijd. U kunt een Izola Saver+ termijndeposito openen met een looptijd van 3 tot 9 maanden en van 1 tot 10 jaar.

Klein beginnen

U kunt al een Izola Saver+ rekening openen vanaf € 500.

Voor wie? 

Om een Izola Saver+ rekening te openen moet u eerst een Izola Saver Izola Saver-rekening openen.

U kunt uw rekening beheren via de Izola Saver Mobile App of het onlinebankingplatform. U kunt meer dan één Izola Saver+ rekening openen.

De Izola Saver+ rekening is niet beschikbaar voor bedrijven.

Kosten 

Er zijn geen toeslagen of commissies voor het openen of beheren van een Izola Saver+ rekening. Mocht u echter beslissen uw Izola Saver+ rekening voor het einde van de looptijd te sluiten, dan brengen wij wel kosten in rekening voor vervroegde aflossing. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer info.

Verlenging        

Het is mogelijk om uw Izola Saver+ rekening te verlengen op de vervaldag.

Te ontvangen rente  

De rente van uw termijndepositorekening wordt per kwartaal, halfjaarlijks of jaarlijks meteen doorgestort naar uw online Izola Saver-rekening. U kunt tijdens het aanvraagproces kiezen wanneer u deze betalingen wilt ontvangen.

De rente wordt berekend volgens een 360-dagenbasis op het saldo van uw termijndepositorekening en bijgeschreven op uw online Izola Saver-rekening, afhankelijk van de rentebetalingsfrequentie die werd vastgelegd bij het voltooien van het aanvraagformulier van de rekening.

Belastingen       

Aangezien Izola Saver (online spaarrekening) en Izola Saver+ (termijnrekeningen) niet gereglementeerd zijn, wordt de rente bruto aan u uitgekeerd (zonder aftrek van belasting). Houd er rekening mee dat op niet-gereglementeerde spaarrekeningen een belastingtarief van 30% van toepassing is.

Eenvoudig Beheren  

U kunt uw rekening beheren via de Izola Saver Mobile App of het onlinebankingplatform.

Izola Saver Mobile App

Met de Izola Saver Mobile App beheert u uw spaargeld ook mobiel. U kunt de balans van uw rekeningen checken, geld overmaken naar en van uw hoofdbankrekening en onbeperkt Izola Saver+ termijndeposito’s openen.

Afschrift  

U kunt uw Izola Saver+ rekeningen bekijken in het ‘Rekeningoverzicht’-scherm via het onlinebankingplatform.

Veilig   

U kunt alleen een Izola Saver+ rekening openen door geld over te maken vanaf uw standaard Izola Saver-rekening.

Risico’s en garanties    

Liquiditeitsrisico:

Izola Bank plc is een bank met een vergunning in Malta. Uw spaar- en/of termijnrekeningen zijn tot €100.000 per spaarder beschermd door het Maltese depositogarantiestelsel (Malta Depositor Compensation Scheme). Spaartegoeden boven €100.000 zijn niet beschermd en lopen dus risico in het onwaarschijnlijke geval van een faillissement. Dergelijke bedragen van meer dan €100.000 kunnen geheel of gedeeltelijk verloren gaan of omgezet worden in aandelen (bail-in), zoals besloten door de toezichthouder.

Inflatierisico:

Door de voortdurende stijging van de prijzen kan uw gespaarde geld na verloop van tijd zijn koopkracht verliezen als de inflatie hoger is dan de verdiende nettorente. Dit risico is een algemeen macro-economisch risico en is niet specifiek verbonden aan Izola Bank plc.

Izola Bank is gevestigd in Malta en is gemachtigd door de Malta Financial Services Authority (MFSA) om bankactiviteiten uit te voeren, conform de wet op het bankwezen, 1994 (hoofdstuk 371 van de Maltese wetgeving).

De Malta Financial Services Authority (MFSA) is de enige regulator voor de financiële dienstensector in Malta. Ze reguleert en houdt toezicht op krediet- en financiële instellingen, investerings-, trust- en verzekeringsmaatschappijen en huisvest ook het bedrijvenregister van het land.

Izola Bank neemt deel aan het Depositor Compensation Scheme (depositocompensatiestelsel) in Malta. Dit stelsel biedt bescherming tot €100.000 volgens de bepalingen van de afgeleide wetgeving nr. 371.09, 44. Tegoeden van meer dan €100.000 worden niet gedekt door het depositocompensatiestelsel. Bij faillissement loopt u het risico alle deposito’s van meer dan €100.000 te verliezen.

Alle rechten en plichten van Izola Bank en uzelf zijn onderworpen aan de Maltese wetgeving. De rechtbanken van Malta zijn exclusief bevoegd voor alle claims of conflicten die in geval van een geschil ontstaan.

Open uw rekening in slechts enkele minuten    

Om een Izola Saver+-rekening te kunnen openen, moet u eerst een Izola Saverrekening bij ons hebben.

Bent u al een Izola Saver-klant? Log dan in op het onlinebankingplatform of op uw Izola Saver Mobile App.

Niet tevreden?

Klachten kunnen per post of per e-mail via ons Help Centre. worden ingediend. Wij proberen uw klacht zo snel mogelijk te verwerken en doen ons best om binnen een termijn van maximaal twee werkdagen alle klachten van een antwoord te voorzien.

Indien u niet tevreden bent met ons antwoord, kunt u de zaak voorleggen aan de Maltese ombudsdienst voor financiële aangelegenheden. Dit kan per brief:

Office of the Arbiter for Financial Services,

First Floor, St Calcedonius Square,

Floriana, FRN5130,

Malta

Of via de website Arbiter for Financial Services.

Belangrijk           

Download onze gids voor alle info over Izola Saver en Izola Saver+ voordat u een rekening opent. Deze gids bevat productinformatie, algemene rekeningvoorwaarden en informatie over het Depositor Compensation Scheme (depositocompensatiestelsel).

Drie stappen naar slimmer sparen

Stap 1

Stap 1

Het aanvragen is eenvoudig. Om het proces nog sneller te maken, houdt u best uw identiteitskaart, een recente energierekening met uw woonadres en het IBAN-nummer van uw hoofdrekening bij de hand. Een hoofdrekening is een bestaande bankrekening op uw naam (of op gezamenlijke namen in het geval van een gezamenlijke rekening) bij een erkende bank in België, Frankrijk of Malta, afhankelijk van het land waar u woont.

Stap 2

Stap 2

Na voltooiing van uw aanvraag, openen we uw Izola Saver-spaarrekening. Om de activatie te bevestigen, dient u €25 naar deze rekening over te maken. Dit geld blijft volledig van u, zonder enige kosten.

Stap 3

Stap 3

Als u een termijndeposito wilt openen, hoeft u enkel geld over te maken naar uw Izola Saver-rekening en vervolgens via online banking of de Izola Saver mobile app uw termijndeposito te openen met de looptijd die bij uw spaardoelen past. U kunt zoveel termijndeposito’s openen als u wilt.

"Ik spaar nu al meer dan een jaar bij Izola Bank. Ik profiteer niet alleen van geweldige tarieven, maar ik ben ook erg blij met hun supportteam. Erg behulpzaam en professioneel. Een echte aanrader!"

Lorum Ipsum

Hebt u nog vragen?
Wij hebben de antwoorden. Neem vandaag nog contact op met ons team!

Volg ons:
This is a staging enviroment